پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار میوه و تره بار از فردا (۴ بهمن ۱۴۰۳) | با گرانفروشان برخورد قانونی می‌شود بیستمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در مشهد افتتاح شد | نوآوری و فناوری در خدمت کشاورزی+ویدئو منطقه ویژه اقتصادی معدنی مشترک با افغانستان در سنگان خواف ایجاد می‌شود زمان عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ اعلام شد سمند LX در مشهد ۳۰۰ میلیون تومان | قیمت خودرو‌های داخلی (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های خارجی در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | این خودرو‌ها را با کمتر از یک میلیارد تومان بخرید سهام عدالت متوفیان مشمول کدام سهامداران می‌شود؟ برای مبالغ بیش از ۲ برابر الگوی مصرف، قبض برق میلیونی صادر می‌شود طرح فروش و پیش ثبت نام فیدلیتی الیت بهمن موتور از امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) + جدول ویدئو | روایت رهبر انقلاب از گلایه‌های یک تولیدکننده در نمایشگاه پیشگامان پیشرفت | «من شرمنده شدم!» مالیات خودرو و موتورسیکلت اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) + بخشنامه جدید سازمان امور مالیاتی آخرین قیمت دلار توافقی امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) چند؟ دلار حواله کاهشی شد جهش ۵۳ هزار واحدی شاخص کل | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ بهمن ۱۴۰۳) زمان خرید عرضه اولیه «شمس» مشخص شد | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد ۱.۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای شهر مشهد در صحن علنی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت کامل پیمانکار و شهرداری برای اتمام فاز یک خط ۳ مترو+ویدئو واردات خودرو کارکرده با مدل ۲۰۲۰ و قبل از آن ممنوع اعلام شد طلا رکورد شکست | طلا وارد کانال ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) قطع برق امسال هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال به شیلات خراسان رضوی خسارت زد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۳ بهمن ۱۴۰۳) | قیمت بعدی بیت‌کوین چند است؟ رشد ۲۷ درصدی ترانزیت جاده‌ای در ۱۰ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ ثبت سفارش واردات خودرو‌های نو و کارکرده توسط اشخاص آغاز شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) وزیر اقتصاد ۴ نمونه از خصوصی‌سازی‌های موفق را معرفی کرد نرخ تورم دی ماه ۳۲ درصد شد ارزش سهام عدالت ۴۹۰ هزار و ۵۳۲ تومانی چقدر شد؟ (۳ بهمن ۱۴۰۳) بیشترین حقوق ماهانه در ایران را کدام افراد دریافت می‌کنند؟ جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در مشهد اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | سیب‌زمینی کیلویی ۲۵ هزار تومان عرضه بنزین سوپر در تهران و کرج (۳ بهمن ۱۴۰۳) + مسیریابی
سرخط خبرها

برنج پاکستانی بهتر است یا هندی؟ | تفاوت‌های میان برنج هندی و پاکستانی

  • کد خبر: ۱۳۷۲۳۴
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۴
برنج پاکستانی بهتر است یا هندی؟ | تفاوت‌های میان برنج هندی و پاکستانی
برنج هندی و برنج پاکستانی انواع مختلفی دارند که هر کدام از آن‌ها دارای کیفیت متفاوتی می‌باشند. از بهترین برنج‌های هندی می‌توان به انواع قهوه‌ای، جاسمین، باسماتی و کالیجیا اشاره نمود. این برنج‌ها با توجه به کیفیتی که دارند از قیمت‌های مختلفی نیز برخوردار می‌باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، برنج هندی و برنج پاکستانی انواع مختلفی دارند که هر کدام از آن‌ها دارای کیفیت متفاوتی می‌باشند. از بهترین برنج‌های هندی می‌توان به انواع قهوه‌ای، جاسمین، باسماتی و کالیجیا اشاره نمود. این برنج‌ها با توجه به کیفیتی که دارند از قیمت‌های مختلفی نیز برخوردار می‌باشند. به طور کلی هر چقدر میزان قد بلندی برنج‌های هندی بیشتر باشد، یعنی کیفیت برنج بالاتر است. به طور کلی هنگام خرید برنج هندی توجه داشته باشید که برنج‌های بی‌کیفیت ممکن است حاوی پلاستیک یا فلزات باشند. این فلزات زمانی که برنج‌ها به نقطه جوش می‌رسند، مولکول‌های برنج را تحت تاثیر قرار می‌دهند؛ بنابراین مصرف آن‌ها می‌تواند سلامت انسان را به خطر بیندازد.

برنج پاکستانی نیز انواع مختلفی دارد که معمولا با برند‌های ایندیکا و جاپونیکا به فروش می‌رسند. از بهترین انواع برنج‌های پاکستانی می‌توان به برند‌های باسماتی اشاره نمود، که دانه بلند هستند و از کیفیت نسبتا خوبی برخوردار می‌باشند. از دیگر برند‌های معروف برنج پاکستانی می‌توان به برند‌های توحید، سلیم، دیپلمات، خوشبخت و زیتون طلا اشاره نمود. به طور کلی در برنج‌های هندی و پاکستانی بهترین و مرغوب‌ترین برنج برند باسماتی است. البته این برند در برنج‌های پاکستانی و هندی با یکدیگر متفاوت می‌باشند.

تفاوت‌های میان برنج هندی و پاکستانی

برنج پاکستانی را می‌توان از مرغوب‌ترین برنج‌های خارجی معرفی نمود. این برنج در طول سال به مقدار بسیار زیادی به کشور‌های سراسر دنیا صادر می‌شود. به طور کلی پاکستان یکی از بزرگ‌ترین کشور‌های تولیدکننده برنج در سراسر جهان است. این برنج به خوش عطری و دانه بلند بودنش معروف می‌باشد که در ایران آن را با نام برنج باسماتی می‌شناسند. به همین دلیل اگر فروشنده برنج خارجی مورد نظر را به شما برنج باسماتی معرفی نماید، احتمالا برنج پاکستانی را در اختیار شما قرار داده است.

برنج هندی نیز از دیگر برنج‌های باکیفیت خارجی می‌باشد که پس از برنج پاکستانی با حجم زیادی به سایر کشور‌ها صادر می‌شود. ظاهر این برنج شباهت زیادی به برنج‌های ایرانی دارد، اما عطر و طعم برنج ایرانی را ندارد. برنج‌های پاکستانی از فیبر بالایی برخوردارند و می‌توانند احتمال بروز سکته را به میزان قابل توجهی کاهش دهند. به طور کلی برنج پاکستانی سازگاری بیشتری با دستگاه گوارش دارد، اما برنج‌های هندی ظاهر بهتری نسبت به برنج‌های پاکستانی دارند. متاسفانه در خصوص این برنج‌ها هشدار‌های زیادی داده شده است که یکی از آن‌ها، احتمال وجود فلزات و پلاستیک در مولکول‌های برنج هندی است.

نمی‌توان با قاطعیت گفت که برنج‌های هندی کیفیت بالاتری دارند یا برنج‌های پاکستانی از کیفیت بهتری برخوردارند. به طور کلی برنج‌های پاکستانی روند کشت سالم‌تری دارند. به همین دلیل می‌توانند سازگاری بیشتری با دستگاه گوارش داشته باشند. اما روند کشت و تولید برنج هندی به گونه‌ای می‌باشد که ممکن است فلزات و پلاستیک به مولکول‌های آن نفوذ نماید؛ بنابراین مصرف برنج‌های هندی بی‌کیفیت می‌تواند منجر به بروز مشکلات گوارشی شود.

در نهایت باید گفت که اگر می‌خواهید برنج شما ظاهر بهتری داشته باشد، بهتر است برنج هندی خریداری نمایید. اما در صورتی که عطر و طعم برنج برای شما مهم است، برنج پاکستانی انتخاب مناسب‌تری می‌باشد. معمولا برای مهمانی‌ها بیشتر از برنج‌های هندی استفاده می‌شود، اما برای استفاده روزانه و خانوادگی بهتر است برنج پاکستانی تهیه شود که از سلامت بالاتری برخوردار می‌باشد. با این وجود هر کدام از این برنج‌ها باید با کیفیت بالا تهیه شود در غیراینصورت قطعا سلامت جسمی شما را تحت تاثیر قرار خواهند داد.

منبع: روزنامه شرق

 



گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->