سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان ثبت‌نام بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) | تحویل ۶۰ روزه + لینک
سرخط خبرها

برنج پاکستانی بهتر است یا هندی؟ | تفاوت‌های میان برنج هندی و پاکستانی

  • کد خبر: ۱۳۷۲۳۴
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۴
برنج پاکستانی بهتر است یا هندی؟ | تفاوت‌های میان برنج هندی و پاکستانی
برنج هندی و برنج پاکستانی انواع مختلفی دارند که هر کدام از آن‌ها دارای کیفیت متفاوتی می‌باشند. از بهترین برنج‌های هندی می‌توان به انواع قهوه‌ای، جاسمین، باسماتی و کالیجیا اشاره نمود. این برنج‌ها با توجه به کیفیتی که دارند از قیمت‌های مختلفی نیز برخوردار می‌باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، برنج هندی و برنج پاکستانی انواع مختلفی دارند که هر کدام از آن‌ها دارای کیفیت متفاوتی می‌باشند. از بهترین برنج‌های هندی می‌توان به انواع قهوه‌ای، جاسمین، باسماتی و کالیجیا اشاره نمود. این برنج‌ها با توجه به کیفیتی که دارند از قیمت‌های مختلفی نیز برخوردار می‌باشند. به طور کلی هر چقدر میزان قد بلندی برنج‌های هندی بیشتر باشد، یعنی کیفیت برنج بالاتر است. به طور کلی هنگام خرید برنج هندی توجه داشته باشید که برنج‌های بی‌کیفیت ممکن است حاوی پلاستیک یا فلزات باشند. این فلزات زمانی که برنج‌ها به نقطه جوش می‌رسند، مولکول‌های برنج را تحت تاثیر قرار می‌دهند؛ بنابراین مصرف آن‌ها می‌تواند سلامت انسان را به خطر بیندازد.

برنج پاکستانی نیز انواع مختلفی دارد که معمولا با برند‌های ایندیکا و جاپونیکا به فروش می‌رسند. از بهترین انواع برنج‌های پاکستانی می‌توان به برند‌های باسماتی اشاره نمود، که دانه بلند هستند و از کیفیت نسبتا خوبی برخوردار می‌باشند. از دیگر برند‌های معروف برنج پاکستانی می‌توان به برند‌های توحید، سلیم، دیپلمات، خوشبخت و زیتون طلا اشاره نمود. به طور کلی در برنج‌های هندی و پاکستانی بهترین و مرغوب‌ترین برنج برند باسماتی است. البته این برند در برنج‌های پاکستانی و هندی با یکدیگر متفاوت می‌باشند.

تفاوت‌های میان برنج هندی و پاکستانی

برنج پاکستانی را می‌توان از مرغوب‌ترین برنج‌های خارجی معرفی نمود. این برنج در طول سال به مقدار بسیار زیادی به کشور‌های سراسر دنیا صادر می‌شود. به طور کلی پاکستان یکی از بزرگ‌ترین کشور‌های تولیدکننده برنج در سراسر جهان است. این برنج به خوش عطری و دانه بلند بودنش معروف می‌باشد که در ایران آن را با نام برنج باسماتی می‌شناسند. به همین دلیل اگر فروشنده برنج خارجی مورد نظر را به شما برنج باسماتی معرفی نماید، احتمالا برنج پاکستانی را در اختیار شما قرار داده است.

برنج هندی نیز از دیگر برنج‌های باکیفیت خارجی می‌باشد که پس از برنج پاکستانی با حجم زیادی به سایر کشور‌ها صادر می‌شود. ظاهر این برنج شباهت زیادی به برنج‌های ایرانی دارد، اما عطر و طعم برنج ایرانی را ندارد. برنج‌های پاکستانی از فیبر بالایی برخوردارند و می‌توانند احتمال بروز سکته را به میزان قابل توجهی کاهش دهند. به طور کلی برنج پاکستانی سازگاری بیشتری با دستگاه گوارش دارد، اما برنج‌های هندی ظاهر بهتری نسبت به برنج‌های پاکستانی دارند. متاسفانه در خصوص این برنج‌ها هشدار‌های زیادی داده شده است که یکی از آن‌ها، احتمال وجود فلزات و پلاستیک در مولکول‌های برنج هندی است.

نمی‌توان با قاطعیت گفت که برنج‌های هندی کیفیت بالاتری دارند یا برنج‌های پاکستانی از کیفیت بهتری برخوردارند. به طور کلی برنج‌های پاکستانی روند کشت سالم‌تری دارند. به همین دلیل می‌توانند سازگاری بیشتری با دستگاه گوارش داشته باشند. اما روند کشت و تولید برنج هندی به گونه‌ای می‌باشد که ممکن است فلزات و پلاستیک به مولکول‌های آن نفوذ نماید؛ بنابراین مصرف برنج‌های هندی بی‌کیفیت می‌تواند منجر به بروز مشکلات گوارشی شود.

در نهایت باید گفت که اگر می‌خواهید برنج شما ظاهر بهتری داشته باشد، بهتر است برنج هندی خریداری نمایید. اما در صورتی که عطر و طعم برنج برای شما مهم است، برنج پاکستانی انتخاب مناسب‌تری می‌باشد. معمولا برای مهمانی‌ها بیشتر از برنج‌های هندی استفاده می‌شود، اما برای استفاده روزانه و خانوادگی بهتر است برنج پاکستانی تهیه شود که از سلامت بالاتری برخوردار می‌باشد. با این وجود هر کدام از این برنج‌ها باید با کیفیت بالا تهیه شود در غیراینصورت قطعا سلامت جسمی شما را تحت تاثیر قرار خواهند داد.

منبع: روزنامه شرق

 



گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->